Top

Wet Kopen op Afstand

Consumenten hebben bij aankopen via internet het recht om producten binnen een termijn van 7 werkdagen retour te sturen wanneer zij zich bedenken van de aankoop. Dit staat in de Wet Kopen op Afstand.

De Wet Kopen op Afstand heeft een aantal uitzonderingen. Daarvan is 1 uitzondering dat op maat gemaakte producten niet onder de Wet Kopen op Afstand vallen. Wanneer een bieropener gegraveerd is valt die dus ook niet onder die wet.

Echter willen wij u als klant tevreden houden omdat wij willen dat u geen spijt heeft van uw aankoop. Om die reden kunt u bij ons het product als nog retour melden/zenden binnen 7 werkdagen als u ontevreden bent over het product. Retour melden dient dan wel te gebeuren binnen een termijn van 7 werkdagen. U heeft daarna 7 werkdagen de tijd om het product voldoende gefrankeerd retour te sturen. Deze uitzondering geldt enkel en alleen voor particulieren.

Wij gaan er echter niet van uit dat retour sturen nodig is omdat de bieropeners en de gravure die wij leveren van goede kwaliteit is.

Als consument dient u zelf de verzendkosten voor het terug sturen te betalen. U dient een retour binnen 7 dagen te melden middels ons contactformulier of per e-mail via info@bieropenergraveren.nl.