Top

Bieropener / flesopener oranje incl. gratis gravure!

Nieuw 40% Korting
  • Bieropener / flesopener oranje incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener oranje incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener oranje incl. gratis gravure!
€ 9,95
5,95
per stuk - Inclusief gratis verzending en gratis gravure


Gratis verzending, gratis gravure en binnen 2 dagen bezorgd! Bij deze bier opener sleutelhanger zit het allemaal. Daarom is deze bier opener en echt koopje het enigste wat u hoeft te betalen is €5,95 voor de opener.

Gravure:
Deze aluminium bieropener wordt met een graveer machine gegraveerd. De letters worden in het aluminium gegraveerd en de tekst komt er duidelijk zichtbaar uit met zilver kleurige letters. De gravure zal dus mooi en duidelijk zichtbaar zijn in de oranje kleurige bieropener.

Handige sleutelhanger voor jou en anderen:
De bieropener is voorzien van een handige sleutelring om de opener te dragen aan je sleutelbos. Omdat de opener handig is en er goed uit ziet zal hij gelijk in de smaak vallen wanneer je hem gebruikt bij je vrienden of kennissen. Bestel een opener extra om weg te geven aan je vrienden of kennissen ik weet zeker dat de bieropener ook bij hun in de smaak zal vallen.

Graveer informatie:
De bieropener kan gegraveerd worden met jouw eigen gekozen tekst. Dit kan bijv. een naam of een persoonlijke tekst zijn. De gravure mag maximaal 15 tekens zijn (incl. spaties).

De volgende tekens zijn eventueel beschikbaar: + - . , ! ( ) = & ♥ %.
Alle letters worden in hoofdletters gegraveerd.

Mocht u een originele tekst willen maar geen inspiratie hebben kijk dan even bij Standaard tekst: om een standaard tekst te kiezen.

Gerelateerde producten