Top

Bieropener / flesopener rood incl. gratis gravure!

Nieuw 40% Korting
  • Bieropener / flesopener rood incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener rood incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener rood incl. gratis gravure!
€ 9,95
5,95
per stuk - Inclusief gratis verzending en gratis gravure


De bekendste fles opener sleutelhanger ter wereld! Eenvoudig en functioneel, deze flesopener past makkelijk aan je sleutelbos en ziet er dankzij de metallic rode kleur erg strak uit.

Gratis gravure:
Om de bieropener er nog beter uit te laten zien als sleutelhanger wordt dit product gratis gegraveerd met een door jouw gekozen tekst.

We hebben een aantal standaard teksten als:
BOB JIJ OF BOB IK, DRINK JE MET ME MEE, I ♥ BEER, en nog veel meer standaard teksten.

Wil je geen standaard tekst? Dan kan de bieropener ook gegraveerd worden met een persoonlijk gekozen tekst. Je kan dan zelf een tekst op geven die er in gegraveerd moet worden. De tekst mag incl. spaties max. 15 tekens zijn.

Erg geschikt als cadeau/weggevertje:
Omdat iedereen wel een bier opener kan gebruiken is dit de perfecte sleutelhanger om weg te geven als cadeau, bedankje, relatiegeschenk of gewoon zomaar. Hij is handig en zal dankzij de persoonlijke gravure altijd wel in de smaak vallen.

En voor het geld hoef je het niet te laten want hij kost slechts €5,95 en voor dat geld betalen wij voor jou de verzendkosten en gravure.

Graveer informatie:
De bieropener kan gegraveerd worden met jouw eigen gekozen tekst. Dit kan bijv. een naam of een persoonlijke tekst zijn. De gravure mag maximaal 15 tekens zijn (incl. spaties).

De volgende tekens zijn eventueel beschikbaar: + - . , ! ( ) = & ♥ %.
Alle letters worden in hoofdletters gegraveerd.

Mocht u een originele tekst willen maar geen inspiratie hebben kijk dan even bij Standaard tekst: om een standaard tekst te kiezen.


Gerelateerde producten