Top

Bieropener / flesopener zilver incl. gratis gravure!

Nieuw 40% Korting
  • Bieropener / flesopener zilver incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener zilver incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener zilver incl. gratis gravure!
€ 9,95
5,95
per stuk - Inclusief gratis verzending en gratis gravure


Een origineel cadeau kopen is niet altijd even makkelijk velen mensen weten niet wat ze moeten geven als er iemand jarig is. Zou ik geld geven? Een cadeaubon? Of toch maar dat ene boek?

Wij hebben het geschikte cadeau!:
Wij hebben een cadeau wat voor bijna iedereen geschikt is. Het is betaalbaar en het valt altijd in de smaak. Namelijk de bieropener sleutelhanger! De bieropener wordt gegraveerd met een leuke tekst of de naam van de ontvanger. Hierdoor heeft de jarige een handige bieropener bij de hand die ook nog eens gepersonaliseerd is met zijn eigen naam. Kortom een cadeau waar die iets aan heeft!

Een betaalbare bier opener.:
De bier opener is te bestellen voor een uitstekende prijs. De prijs is slechts €5,95. Normaal zijn graveer kosten al rond de 6 á 7 euro voor deze bier opener zijn de verzendkosten helemaal gratis en wordt hij ook nog eens gratis naar u verstuurd.

Graveer informatie:
De bieropener kan gegraveerd worden met jouw eigen gekozen tekst. Dit kan bijv. een naam of een persoonlijke tekst zijn. De gravure mag maximaal 15 tekens zijn (incl. spaties).

De volgende tekens zijn eventueel beschikbaar: + - . , ! ( ) = & ♥ %.
Alle letters worden in hoofdletters gegraveerd.

Mocht u een originele tekst willen maar geen inspiratie hebben kijk dan even bij Standaard tekst: om een standaard tekst te kiezen.


Gerelateerde producten