Top

Bieropener / flesopener zwart incl. gratis gravure!

Nieuw 40% Korting
  • Bieropener / flesopener zwart incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener zwart incl. gratis gravure!
  • Bieropener / flesopener zwart incl. gratis gravure!
€ 9,95
5,95
per stuk - Inclusief gratis verzending en gratis gravure


Dit is een bier opener die iedereen aan zijn sleutelbos moet hebben! Het is wellicht een van de bekendse bier opener sleutelhangers ter wereld. Dankzij het eenvoudige maar functionele design is deze bier opener leuk als cadeau en als sleutelhanger.

Het cadeau voor iedereen!:
Bier drinken gebeurd in alle generaties van jong tot oud en van arm tot rijk. Deze flesopener is dus een cadeau wat voor iedereen geschikt is. Wat deze flesopener helemaal een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander maakt is dat deze fles opener gegraveerd wordt met een tekst naar keuze. Je hebt dus een unieke, gepersonaliseerde fles opener die er niet alleen mooi uit ziet en erg handig is maar ook nog eens gepersonaliseerd is.

Betaalbaar en leuk om erbij te geven:
De gravure en verzendkosten zijn helemaal gratis. Deze bieropener is dus een leuk en betaalbaar cadeau voor een ander maar uiteraard ook geschikt voor jezelf. Jij wil toch zelf ook wel een mooie bieropener aan je sleutelbos met je eigen gekozen tekst er op?

Graveer informatie:
De bieropener kan gegraveerd worden met jouw eigen gekozen tekst. Dit kan bijv. een naam of een persoonlijke tekst zijn. De gravure mag maximaal 15 tekens zijn (incl. spaties).

De volgende tekens zijn eventueel beschikbaar: + - . , ! ( ) = & ♥ %.
Alle letters worden in hoofdletters gegraveerd.

Mocht u een originele tekst willen maar geen inspiratie hebben kijk dan even bij Standaard tekst: om een standaard tekst te kiezen.

Gerelateerde producten